Leta i den här bloggen

tisdag 9 oktober 2012

Olika programinsatser

Det får nog bli Arga snickaren först. Han kan gå runt här och gaffla om lösa sladdar, hål i golvet, kalldrag, kallras, och hur lång tid det kommer att ta innan det här huset är färdigt. 

Om han kunde låta bli att snacka så mycket jöns så kunde väl hans hantverkare få gå loss här. I alla fall stå för byggmaterialet. 

Sen kan Anna Skipper få komma hit och slänga ut halva kylskåpet och en bit av skafferiet. Hon kan få vara med på bodypump i stallet om hon lagar mat åt mig. Bara hon inte kokar potatisen i en och en halv timme. Vi har våra bestämmelser. Och mitt kaffe ger hon fan i. Annars kan jag nog tugga både spenat och kycklingfilé.  


Trinny och Susannah kommer att få en rejäl utmaning. Praktiskt kontra stallkläder/varmt/snyggt. Att dölja delar av den här lekamen och framhäva andra... det är då ingenting som jag själv lyckas med i alla fall. Och att dra en gruskratta genom den här vassen till hår, få till nåt smink som inte kliar - go ahead. Lycka till. 

Sofias änglar kan gärna få dra mig till nån specialist som kan reda ut vafan som är fel med både huvve't och kroppen. Sen kan de få skriva brev professional till FK och andra och som pricken över i får de ge mig lite möbler och lägga ett nytt golv i hallen. 70 cm isolering är ingenting det. 

Äntligen hemma vetefan om jag släpper in. Martin kan få bygga en lösdrift men jag vill inte ha några zink-kluddade kuddar i soffan så jag inte ens får plats själv i den. En lampa vill jag ha men värmeljusen och dess lyktor vill jag styra över själv. Det kan ingen fan släppa lös folk i huset med elddon. Det är brandfarligt.