Leta i den här bloggen

måndag 27 augusti 2012

Strumpmånglare

Idag har jag gjort nånting som jag inte gjort på fem år. 

Gått i affärer. 

H&M, Dressman... och naturligtvis - apoteket. Eftersom någon däruppe och här nere verkar vara på min sida (tack) så kunde jag strosa runt och se om jag behövde nåt. Ja det gjorde jag ju. 

Strumpor. Jag har ETT par nu som är hela men de är så skitiga så de står av sig själva. Och alla skor jag har förstör strumporna så jag måste ha ett par innestrumpor, och ett par att ha i skorna. 

På Dressman kom en liten märkvärdig hemul fram och frågade om jag behövde hjälp. Jag sa att jag försökte hitta priset på strumpjävlarna. Naturligtvis så stod det på etiketten som jag inte sett fast jag letat med ögona'. 
"De kostar 60 kronor" sa hemulen. 
"Prick?" frågade jag som tyckte att det var ett märkligt pris och då förklarade hon så där alldeles för tydligt att; 
"Jaa de kostar ju 59.90 kronor" (din dumma jävel)!

Jaha, så jag gick vidare till att höra om kvaliteten var nåt att hänga i julgranen eller om de skulle förvandlas till sladdrande amöbor efter en omgång i 60 graders tvätten. 
Då fick jag ett till sånt där övertydligt, överseende med pucko-svar som att de skulle nog hålla. 

Ja men dra åt helvete då förbannade strumpmånglare. Jag köpte dem ändå men det var bara för att det var ta tre och betala för två - kampanj. Annars hade vederbörande fått spotta strumpor till jul. BAH!

And as we speak så fick jag mosa en millimeterstor (liten) fästingsjävel på näven. Vafan? Undrar hur många man har på sig utan att veta det och hur många som ramlar av innan man vet ordet av. 

BAH!

Annars då? Jotack abiotiska faktorer, alleler och heterozygoter. Sammanställ och koppla till kursinnehållet. Skriv som en vetenskaplig rapport och dokumentera med digitalkamera. Så nu vet ni. 

Jag fick ett bisarrt samtal i morse av en tysk kvinna. Hon hostade så dra ända in åt helvete så hon kunde inte prata. Jag satt tyst och funderade vad hon gjorde på jobbet egentligen. 

Life's a piece of shit, when you look at it. 

Ståle vid havet

Så böljande din våta smekning
så stilla din tröstande våg
kastar sig rasande mot sten och klippa
sliter våldsamt i segel och tåg

Så obönhörlig i stormen
så svalkande och gudomligt skön
så stark och obeveklig
så följsam runt de minsta krön