Leta i den här bloggen

söndag 7 april 2013

Tråktantens kurser

Har du missat dem du också? Lugn. Här kommer tips från coachen. 

Paketinslagningskursen: AIK - tejp och tapetrullar i all ära men inget går upp mot en gammal säckväv och sjukhustejp. Jag har faktiskt slagit in paket med reklamblad och sen limmat ihop skiten med trälim. Jag försökte med ett torrt sånt där jävla Pritt-limstift som man åt på i mellanstadiet men det höll inge vidare. 
Det går att ta vad skit som helst egentligen som inte är genomskinligt, tex en bit tyg, och så drar man runt ett balsnöre. Och de ska alla veta att det finns nog ingenting som inte går att tillverka av balsnören. Det borde skrivas en bok om det. 

Sminkningskursen: Nja, jag tror inte att det är optimalt att hålla mascaraborsten still och dra själva skallen fram och tillbaka. Det är ungefär som att skruva upp en hårborste på väggen och sen springa upp och ned på en trappstege som ett skållat troll. Nej en mall och en roller torde göra jobbet. Om man inte vill använda beck och tjära (för lukten) så kan man ju ta vanlig väggfärg i svart. Ja eller blått om man nu vill ha det. Hur man än gör så kan man i alla fall inte se värre ut än somliga bloggbimbos med nåt Kyssigt namn. 

Beck

Inredningskursen: Allvar, inredning are for suckers och folk som har för lite att göra och måste leva upp till sina fejjan-statusar. Fatta att ha vällt ut vita byråar och metallskyltar som sina senaste inköp och sen kommer folk hem och det ser ut som "Gubben i stugan". Nej några enkla basregler och saken är biff. Eller korv om man tycker mer om korv. 

Skaffa ett antal katter. Gärna andra djur också som hårar som fan. Sen börjar du elda med ved. Då spelar det ingen som helst roll om du har lagt ned hundratusentals kronor på att få ditt hem att gå i vitt, blekvitt, äggskalsvitt och antikvitt och gråskalor som en bild direkt från "Gods och herrgårdar"- allting kommer ändå att se ut som en uppkräkt hårboll blandat med bark, stickor och möjligen med nåt skitigt tyg under i obestämbar färg.


Avslappningskursen: En rejäl pipa! 

Gör det du ska när du ska - kursen: Om man inte anställer Hitler som dagsamordnare så finns det ingen som gör det man ska när man ska. Utom att skita. Det måste man göra när man ska annars vränger det sig och man får gå odyngd hela da'jäveln. 

Om det inte sker en olycka förstås.