Leta i den här bloggen

måndag 10 juni 2013

Spawn of Satan

Gå genom livet med för trånga tröjor, landstingsbyxor och ett hår som vägrar låta sig kardas i rätt riktning. Lev med en rygg som får dina nerver i benen att löpa amok, sätta knivar i låren och fötterna att pirra som av tusen glödgade nålar. 

Försök vila med en skalle som kunnat agera tombola på ett nöjesfält eller cementblandare på ett bygge. Ät inge snarr eller kaffebröd men sväll upp till oigenkännlighet och svulsta ut av minsta matbit oavsett om det är två skedar keso eller en köttbulle. 


Kassera alla kläder, det är ingen idé ens att försöka. Allting klämmer, sitter illa och vränger sig från magen och blir hängande som de fulaste gubb-byxor världen har skådat. Låt ansiktet vara det bleka urholkade rödprickga helvete det är för ingenting kan få ringarna under ögonen och resten av avskrädet att se ens det minsta bättre ut. Inse att du inte tål krämer och concealers. Exponera dig för världen och låt alla pinas som ser åt ditt håll. 

Bada på natten. Om du överhuvudtaget vågar dig till en sjö så klä dig i jätteshorts och T-shirt, kräla från vassen och ut och ha ett badlakan modell segelduk i storlek i beredskap om du mot förmodan kommer upp igen ur blötan. 

Gå sta och lägg dig och bemöda dig inte ens med att gå upp. Du kommer ändå inte ur sängen med det där värkande eländet till kropp. Ligg där och installera en kateter så du inte ens behöver upp för att pinka. 

Gå sen och dö på vad sätt som synes dig bäst!