Leta i den här bloggen

måndag 3 december 2012

Härda ut!

En sak är säker; det går inte att sova när det är 1000 grader kallt. Jag har vaknat var femte sekund med skräcken i halsen, kallsvetten pärlandes på kroppen och kylan isandes på skallen. 

Imma på fönstret

Till nåt helt annat så tittade vi mot bättre vetande på "Arga snickaren" häromdagen. Det var en karl som var sjukskriven för sin rygg. Han fick stå och putsa en vägg och lite annat där och jag tänkte: bara inte Försäkringskassan tittar på det här!

Och till ännu ett annat ämne så har det börjat dyka upp på mail, youtube och bloggsidan - en massa jävla bilder på halvnakna fruntimmer. "Chat now" står det och "Girls who date ANYONE!"

Vad i helvete... Jag blir aptrött på sånt där. Är folk, karlar så tarva på kvinnfolk att de måste annonseras ut som nå slags reavaror. Herregud. 

"Ja måste beställa hem en innan jul, betala på midsommar."

Ja det var två parenteser. Det enda som är positivt med sån här skräck-kyla är att man blir glad när det blir -15 och uppåt. Varmare alltså. 

Ja glad var väl att ta i... mindre ångestfylld och rädd kanske var rättare uttryckt. 

Nu gäller det att hålla fast, hålla ut och hålla i, stålsätta sig och rida ut det här heavy metalvädret tills det slår igen framåt onsdag. 

Fyfanfyfanfyfan.