Leta i den här bloggen

lördag 30 mars 2013

Onöjd

Man ser ut som Barbapappa på steroider. Det enda man kan klä sig i är militärtält från 70-talet. Det är lika bra man målar sig blå och svart och försöker smälta in bland presenningarna på Biltema som vi har bevistat idag på självaste påskafton. 

Pluto filmade oss idag här och jag stryker förbi på filmen som en uppspänd bit vinbitet skinn på en väderballong med händer större än matbordet som försöker täcka det värsta av vecken i ansiktet. 

Fy fan hur man kan se ut alltså. Om man ändå hade en smickrande personlighet att komma och glänsa med som kompensation men det är mest dra åt helvete och håll käften över min personlighet. 


Korv, där man minst anar det

Elektriskt hår, kokta kräftor på kinderna, streck under ögonen och resten ska vi inte tala om. Jo förresten, skägg och hårigare ben än snömannen, eksem och klåda, röda prickar och jävelskap som skulle få Fan själv att rysa. 

Nej fy fan, här blir det inte ens huka i vassen i sommar, det blir till att dväljas inomhus under ett lakan oavsett temperatur och väderlek. Är det svetslåga så åker tältet på och svetsmasken. Visa upp den här lekamen för vanliga dödliga torde få dem att bländas till döds i ren skräck. 

Ta ner alla speglar, sluta knäppa kort, inga videofilmer, Moses i vassen och gömma sig under en vassrugge på kvällskvisten om det ska bli bada av. 

Jag måste göra nåt åt det här helvetet till utseende innan jag börjar ha ihjäl folk med blotta åsynen.