Leta i den här bloggen

fredag 17 augusti 2012

Möta sig själv - och tacos

Jag vaknade av att Pluto lade sin arm om mig när jag tydligen höll på att ramla ur sängen. Hur han kunde känna det när han sov vet jag inte. 04.43.

Jag drömde precis då om en liten flicka som talade om för mig att hon fick gå och handla öl åt sin alkoholiserade pappa. "Det är inte rätt" sa jag. Hon var ledsen men vågade inte riktigt släppa på masken. "Om jag gör det blir han inte arg" sa hon tyst och jag lutade medlidsamt min panna mot hennes huvud. I en iltanlke funderade jag om hon hade löss och om det var nu jag skulle få löss för första gången i mitt liv. 
"Du gör det hellre än att han blir arg" sa jag och kände tårarna komma. "Men det är inte rätt". 

Vi kan inte fiska. Det är för mycket mygg. 

Det är fredag (nähä???) och jag har handlat nåt som jag inte har handlat på fem år. Tacos. 

Pluto och jag åt det efter att vi varit tillsammans i ett halvår och jag fick för mig att han inte tyckte om det så vidare värst. 

Så häromdagen frågade jag; "Du är inte så förtjust i tacos va?" "Jo det går väl an" säger han. Jaha. Här har man alltså gett fan i fredagslivset i FEM ÅR. BAH! Sanningen att säga så är inte jag heller (!?) så förtjust i tacos. Sugglet åker bara ur bröden, svider i mungiporna och så är det ett evigt hackande och en massa disk. 

Men nu har jag köpt pitabröd som vi ska ha eländet i så får vi se om det blir nå bättre. 

Ray Mears åt nyss getmage i sin överlevnadsskola. Jag gissar att mina pita-tacos blir nåt i stil med det.