Leta i den här bloggen

söndag 17 december 2017

Svar från Försäkringskassan (Jävulen)


#1
Försäkringskassan meddelar härmed AVSLAG på din ansökan om att få betraktas som ett tredje kön. Ärendet är prövat ända ned till den lägsta instans - det vill säga den nedre kretsen i Dantes inferno. Domen är prejudicerande då det är beslutat att om din könlöshet skulle godkännas så kan alla kvinno- och mansproblem svepas väck från jordens yta i en svinblink. Hashtags som #meetoo skulle tappa sin icke ifrågasatta målgrupp och de så kallade batikhäxorna skulle inte längre kunna säga att våld är ett mansproblem. Det förstår ju alla att det är oacceptabelt. Vi måste ha syndabockar ihopklumpade i grupp, åtminstone när det gäller vissa problem. Nästa gång någon blir nersparkad på sta'n så kom ihåg att hashtagsen #fucksuccer och/eller #kampsportlärutvåld ligger och vibrerar på pöbelns fingertoppar, redo att kasta sig över första bästa sociala plattform. Du kan överklaga men vi talar inte om till vem för vem fan orkar bygga om alla omklädningsrum? Dessutom misstänker vi att du nog är så ful att ingen tänker titta ändå om du går på badhus. Förresten så skulle vi inte se några pride-parader heller om kön inte finns. Vem ska då vara bög eller flata? 
#2
Försäkringskassan meddelar härmed att du är återbetalningsskyldig med totalt 4 375, 50 kr för köp av dåliga julklappar. Det har kommit till Försäkringskassans kännedom att du trots din låga ersättning ändå köpt OCH GETT BORT julklappar. De har dessutom varit dåliga och vittnat om taskig fantasi. Strumpor, chokladaskar och husgeråd rapporteras direkt till oss men utöver det inkommer anonyma anmälningar om actionfigurer, ritblock eller rena kontanter. Du kommer nu att nagelfaras och dras i långbänk tills du önskar att du istället var slav i saltgruvorna eller att du kölhalades tre gånger om dagen tills du lämnade detta jordeliv trasad och vingklippt. Betala genast och gå GENAST förbi GÅ utan att inkassera de 2000 kronorna.
#3
Försäkringskassan erfar att du gjort undermålig mat de senaste månaderna. Enligt en anonym anmälan har du farit med pulvermos, fryst köpmat i form av kinagryta och ris, falukorv på längden och tvären och så lågvattenmärket; att inte göra mat alls. Du blir nu ersättningsskyldig för de tre månaderna retroaktivt och ska betala 12 000 kronor. Dessutom dras din ersättning in eftersom du ändå inte använder pengarna till att laga mat om man nu ska tro anmälaren, och det gör vi gärna tills du motbevisar motsatsen även om du inte har bevisbördan. Även om du KAN bevisa att du lagat näringsriktig husmanskost och hållits med storkok så kommer du att få ett helvete att driva ditt mål till rätt instans för vi tänker bolla ditt ärende fram och tillbaka och kräva originalkvitton och intyg (som avfärdas av vår huskock vars utbildning består i att sätta på den färdigladdade kaffebryggaren här på huvudkontoret) som vi fumlar bort och begär in på nytt vilket inte går för vi har originalen som vi fumlat bort men som vi ändå begär från dig osv. 
#4
Försäkringskassan meddelar att du nu har upphört att gälla och att din rätt till syre är upphävd. Vi kommer omedelbart att dra in din luft så dina lungor kommer att kunna säljas som torkad lutfisk. Du kan ansöka om en tub syrgas om du kan hålla andan så länge som det tar att beställa blanketter, posta brevet, vänta på handläggningstiden och sedan överklaga de obligatoriska avslagen. Du kan trösta dig med att vi har egna regler som vi hittar på lite som det passar nuförtiden så om du fått vänta orimligt lång tid på handläggning kan du få en höghöjdsvecka som kompensation förutsatt att du ansöker om det i tid. Vad som räknas med "i tid" vet ingen så vi slår tärning om det för varje gång. Det blir ett jävla kastande som Cesar sa. 

DU SKA BETALA TILLBAKA EN MILJARD TILL FÖRSÄKRINGSKASSAN!
Enligt våra uppgifter har du simulerat sjukdom sedan du föddes. Genom att gå i skolan - de dagar du gick där - har du uppvisat arbetsförmåga motsvarande 66.6 %. Vi mäter det genom att ta ditt fusk delat med antal läkare du träffat under din livstid fram till dags dato och sedan multiplicera det med den trovärdighet våra nya riktlinjer har, det vill säga 0.0 - nånting... Med tanke på källan till riktlinjerna så är den ändå ganska precis då vederbörande påstår sig svetsare men jag har då aldrig sett så taskiga fogar. Vi har också listat ut att du säkerligen fuskat till dig en ofantlig sjukersättning som du lever gott på genom att påstå att du har måttlig ångest vid köksbordet. Överklaga kan du alltid men våra kvacksa... vi menar läkare ser snabbt igenom dina simpla försök till att segla genom livet på Försäkringskassans räkmacka. Och försöker du hävda sinnessjukdom till ditt försvar så kommer det avslås av våra experter per automatik. Är det några som känner till äkta sinnessjukdom så är det de. De jobbar ju åt oss för bövelen.