Leta i den här bloggen

torsdag 2 januari 2014

Tv - året som väntar

Robinson på Grötö

Tio deltagare delas upp i lag där de får leva på manna- havregryns- och ibland rågmjölsgröt i fyra veckor. I olika deltävlingar som t ex att gå ut med en hund eller måla fula tavlor så ska de bilda så många pakter de kan innan programtiden är slut. 



Kockarnas kamp bakar halv åtta på farmen i hela Sverige 

Se amatörgourméer lägga två sparrisar i kors på ett skum av köttavkok medan man kör en dubbelsné (googla det) med en Fiatagri. Garanterat bra tv med svärord, nakenchocker och en hel del skit. 



I huvudet, innanför skjortan, i brallan, under kudden, i kylskåpet, bredvid flugan, på läppen, i görningen, och innanför pannbenet på Gunde, Bagge, Jihde, Dogge och Den Onde

Se kändisarna ta efter varandra, gå på varandras nerver, fötter och revir medan de låtsas vara intresserade av vad de andra säger och gör när de inte är i rutan. 



Fångarna runt bordet

Sommarpratare, överexponerade, A- B- och C-kändisar, författare, lyriker, musiker, fysiker och fuskisar kommer att tugga och prata ikapp och stå ut med intetsägande dösnack i oändliga och stenhårda sittningar i långbänk. 



Vad blir det för okänt?

Se ett svettigt och långhårigt medium kasta slevar och durkslag efter spöken, skelett och andra gengångare i rutan, driva ut dem i farstun med salvia och rökta laxar och sedan avsluta det hela med en skål bubbel ur gömflaskan i skafferiet. 







Äntligen är det tack för musiken hemma

Avdankade och avdammade musiker gör en mer eller mindre framgångsrik sorti i rampljuset innan de glöms för gott och bara blir ett namn i LP - samlingen på vinden.  




Allt för saknade och försvunna mästares största äventyr

Övervintrade idrottsstjärnor släpps ned behind enemy lines där de får söka upp gamla släktingar och svara på TP frågor medan de står på ett ben i brännande sol. Vinnaren får simma hem över havet med hjälp av en flytboj tillverkad av ihopklistrade regnrockar. Om de hittar det. 



Mauro, Plura, Petter, Kloker, Toker, Fokker, Messerscmitt och Vampire, på krogen, i köket, på tåget, i dimman, på deken, på plattan, i källaren, och på luffen. 

Rökande, krökande vänner åker runt mellan reklamavbrotten och snackar blaj och äter mat som vi aldrig sett dem göra förr. Innan programmet är slut hinner vi runt hela kostcirkeln av fyllsjuka, illamående, trötthet och fyllhunger och missar därför alltid slutet när Plura somnat med ansiktet i gitarrsträngarna och Kjelle, Pelle och Kalle varje gång tror att de halstrat honom.