Leta i den här bloggen

lördag 30 juni 2012

Förbannad

Först: TV 4 gjorde det igen. De har kört reklam för att VARJE FREDAG är det spööök-tv med Ghost Adventures och blaa blaaa.
Jaha, tre program har de lyckats sända, sen är serien borta. Inte var det nå Ghost Adventures igår. Jävla kanaljävel.


Sen tycker jag att SVT kunde ha en egen sportkanal istället för att plocka bort alla ordinarie program för sportevenmang. Vafan, det borde väl finnas intresse och underlag för en sportkanal på SVT?
Och nu till det jävligaste. FOLK och djur.


Ännu en gård har upptäckts här i södra Dalarna med en massa döda, halvdöda,  skadade djur på en gård som varit helt orörd i veckor, månader. Ägaren har gett dem mat men de har drunknat i dyngan.


Jag kan inte nog uttrycka vad jag tycker om folk som inte tar hand om de djur de skaffar på sig. Javisst, man kan falla ner i depression och må jävel så man inte ens kan ta hand om sig själv men för helvete, säg till nån att det finns djur som jag inte klarar av att ta hand om.


Jag skulle önska att det infördes ett system i Sverige, när det nu bevisligen varit så många fall av den här kalibern, att det ingick månatliga rutinbesök på alla gårdar med djur. Nån kontrollant kunde åka ut en gång i månaden och titta så allt ser okej ut.


Det är då själva fan hur djur får lida för att folk inte har nån hjärna eller empati. Skaffa djur är lätt, åt helvete för lätt och det är för lätt att ge fan i dem sen.
Alla dessa hundkrakar som sitter i bilar på smällheta parkeringar. I BÄSTA fall så är rutan nere tre centimeter.
DET RÄCKER INTE!


Lämna hunden hemma för satan, vad ska de sitta i en het bil för när man handlar? Jävla galenskaper.


Det är för slappt, det är för slappt över lag överallt idag. Folk går loss och gör vafan de vill.


Jävla skitsamhälle.