Leta i den här bloggen

tisdag 26 juni 2012

Nej jävlar...

Pluääähhhh......


Hur trött kan man bli. Seg som en för dåligt dragen polkagrissmet. Snuvan sitter tät på mornarna och jag kommer inte upp ur sängen på grund av den här brädlappen till rygg. 


Dessutom har jag åkt dit på att varje dag se Real housewifes of Beverly Hills. Vilket skit. Man kan inte låta bli. Vilka pseudoliv de lever. Kom hit och skotta dynga säger jag, så det blir nåt vettigt gjort. Men ändå lyser det igenom ibland, bakom fasaderna av spackel och ytsnack att de flesta har svåra uppväxter med samma problem som vilken döskalle som helst.


Sen blir jag så förbannad på tv4. Vad håller de på med? Först kan de sända tre program av en serie som man börjar följa, t ex Ghost adventures, Poirot, Bård och Lars på fisketur, Dr Phil eller nåt och sen BLÄÄHH så försvinner serien. 
Ingen information, ingenting bara väck med programmen. 
Och så dessa ideliga reklamavbrott. De är värre än andra kanaler. Vi försökte se Poirot en kväll och det var reklam var elfte minut och reklamen varade i fem till sju minuter. Galenskap. 


Och igår var det en repris av "Det okända". Vad i helvete... mediet, ska inte nämna några namn men ögonbrynen var lånade av en dörrmattefabrik, alltså mediet som var med... var fanimig dragen. 


Halvfull, påverkad. Det var pinsamt. Programledaren fick hjälpa vederbörande framåt i programmet hela tiden. Herregud. 


Tur det finns tv så man kan reta upp sig.