Leta i den här bloggen

torsdag 16 september 2010

Badhus - denna Jävulens hemvist

Det lockades med badhus igår, eller hotades, hur man nu ser det.

Visst, det är möjligen skönt när man kommer in i bastun den hundradel man får vara där ensam men sen förstörs allt av folk. Framför allt folk som inte har vett att hålla käft eller hålla blädderblocket undan för allmän beskådan.

Vissa far med fanskapet över alla bänkar när de ligger på RYGG bland alla som om de vore där inne helt solo så man får se mycket mer än man någonsin i helvetet skulle ens vilja skönja en bråkdel av.

BLÄÄÄHHH!!!

Annars är det ungar som stirrar och glor på ens…  ja behag får jag väl säga som om de levt i en garderob och aldrig sett människor förr. Helst pekar de och viskar eller säger högljutt att ”Mamma hon har röda prickar på ryggen!”



Sen har vi slynglar som tränger sig före i vattenrutchbane-kön, halvvuxna idioter av det mentalt svagare könet som gärna hoppar trampolin eller för all del från bassängkanten mitt i motionssim-banan.
Gärna bomben också så det inte blir nå’ vatten kvar i bassängen sen… man får gå på kaklet upp och halka och jävlas med marsvinet eller björnen innanför bikinibrallan, otyglad, oansad och dan.

HA HA HA HA HA!!!

Det kan de ha alla de som nödvändigtvis ska blänga ögona färdigglodda. 

Låt dem pinas säger jag!